palvelun Käyttö- ja sopimusehdot

Sopimus- ja käyttöehdot

Remonttimarkkinat.fi on tarjouspyyntöjen välityspalvelu, joka saattaa yhteen remontin tarvitsijat tilaajana ja rakennusalan osaajat urakoitsijana. Lähettämällä tarjouspyynnön tilaajana tai rekisteröitymällä urakoitsijana, hyväksyt nämä ehdot.

Tekstit ja kuvat

Remonttimarkkinat.fi ei vastaa käyttäjien sivuille lisäämästä sisällöstä ja kaikki asiattomat ja lainvastaiset sisällöt poistetaan ilman ennakkovaroitusta. Remonttimarkkinat.fi:llä on oikeus esittää sivustolla käyttäjien lisäämiä kuvia ja tekstejä.

Remontin tilaajalle

Remonttimarkkinat.fi -palvelun käyttö on maksutonta työn tai työsuoritteen tilaajalle. Velvoitamme pyydettäessä ilmoittamaan myös jälkikäteen palvelun tuottajalle Remonttimarkkinat.fi -sivustolle jätettyyn tarjouspyyntöön kuuluvan työn tehneen urakoitsijan. Tällä pyrimme estämään palvelun väärinkäytön urakoitsijoiden puolelta.

Urakoitsijalle

Urakoitsijan sopimusehdot näet rekisteröinnin yhteydessä ja rekisteröinnin jälkeen omalta sivulta.

Vastuut

Remonttimarkkinat.fi ei vastaa palveluun jätettyjen tarjouksien ja tarjouspyyntöjen sisällöstä ja niiden virheellisistä tiedoista. Kaikki tarjouksiin ja tarjouspyyntöihin liittyvät sopimukset ovat vain palvelun käyttäjien eli tilaajien ja urakoitsijoiden välisiä sopimuksia. Remonttimarkkinat.fi ei vastaa välillisistä eikä välittömistä vahingoista.

Tietoturva

Käyttäjien tietoja käsitellään rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisesti.