Remontin ilmoittaminen ja palvelun kuvaus

Remonttimarkkinat.fi -palvelun kautta voit hakea tekijää erilaisille rakennusalan remonteille ja projekteille esim. keittiö- tai kylpyhuoneremontille tai vaikka lumi- ja pihatöille. Palvelun käyttö on tarjouspyynnön tekijälle maksutonta!

Tilaajapuolelle voit rekisteröityä jättämällä tarjouspyynnön ”Ilmoita remontti” -sivun kautta. Voit jättää tarjouspyynnön, yksityisenä, isännöitsijänä, vakuutusyhtiön edustajana tai alihankkijana. Mitä tarkemmat tiedot laitat urakastasi, sitä varmemmin saat tarjouksia. Urakoitsijat voivat kysyä sinulta lisätietoja tarjouspyyntöön liittyen ennen tarjouksen lähettämistä. Tarjouksia voit käydä katsomassa Remonttimarkkinat.fi -palvelussa kirjautumalla sisään sivustolle.

Valittuasi parhaan ja sinulle sopivimman tarjouksen, urakoitsija laatii sinulle kirjallisen sopimuksen. Kirjallinen sopimus kannattaa tehdä aina, työn laajuudesta riippumatta. Remonttimarkkinat.fi suosittelee käyttämään virallisiin Suomen toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry:n ja Rakennustietosäätiö RTS 1999 sopimuspohjiin perustuvia sopimuksia. Sopimukset voi ladata mm. osoitteesta http://www.sopimuslomake.net

Remonttimarkkinat.fi välittää suomessa toimivia, luotettavia ja ammattitaitoisia rakennusalan urakoitsijoita. Kaikkia urakoitsijoitamme pyydämme kuulumaan Tilaajavastuun Luotettava Kumppani –ohjelmaan, tai muuten osoittamaan luotettavuutensa. Ilman ohjelmaan kuulumista tarjouksen hyväksyntä tilaajan puolesta voi vaikeutua.