rekisteröityminen

Urakoitsija, rekisteröidy nyt! Se on ilmaista. Innovatiivisen "matching" -palvelumme avulla saat tietoa sinua kiinnostavista tarjouspyynnöistä suoraan sähköpostiisi, jonka jälkeen tarjouksen jättäminen onnistuu palvelumme kautta nopeasti ja vaivattomasti.

Yhteystiedot

Yrityksen tiedot

Kirjoita ja valitse avautuvasta listasta oikea osoite.
Katso osaamisalueesi tarkempi kuvaus .

Urakoitsijan sopimus- ja käyttöehdot

Palvelun käyttö on maksullista urakoitsijalle, kun urakoitsija ottaa vastaan urakan Remonttimarkkinat.fi kautta ja tekee sopimuksen tilaajan kanssa. Palvelumaksuprovisio on 3,0% arvonlisäverottomasta urakkahinnasta ja provision maksimisumma on 500€. Palvelumaksuprovision maksuehto on 14pv netto. Palvelumaksuprovisio lasketaan urakoiden kokonaishinnoista sisältäen työn osuuksia. Remonttimarkkinat.fi pyynnöstä URAKOITSIJA on velvollinen toimittamaan sopimuksen Remonttimarkkinat.fi tarkastettavaksi.

Muistathan jättää lopullisen tarjouksen aina palvelun kautta vaikka projekti edellytäisikin remonttikohteella käymistä. Velvoitamme myös tilaajaa ilmoittamaan syntyneestä sopimuksesta, joten voimme periä komission myöhemmin erillisellä lisämaksulla palvelun kautta hankituista, mutta sen ulkopuolella hyväksytyistä sopimuksista. Lisämaksun hinta on 50,00€ + alv 24%.

Hyväksyn yllä olevat urakoitsijan sopimusehdot sekä palvelun yleiset käyttöehdot.